Home Catalog produse Oferte speciale Comenzi Contact Newsletter Guestbook Program Links
Montrek Sport

Comenzi

De pe aceasta pagina poti cumpara produse din magazinul nostru chiar daca nu locuiesti in Bucuresti, urmand ca noi sa ti le livram ramburs folosind serviciile Fan Courier (doar pentru orasele sub acoperirea Fan Courier).

 Cost special transport: 
gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei (doar pentru orasele sub acoperirea Fan Courier) si in limita a 5 kg greutate colet.

- 10 lei pentru comenzi intre 200 si 499 lei (doar pentru orasele sub acoperirea Fan Courier) si in limita a 5 kg greutate colet.
- 18-25 lei pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul diferind in functie de numarul de kg, (doar pentru orasele sub acoperirea Fan Courier) si in limita a 5 kg greutate colet. Pentru detalii www.fancourier.ro.

 
Pentru a putea face o comanda online te rugam sa completezi cu atentie campurile din formularul de mai jos. Toate campurile sunt obligatorii si te rugam sa le completezi cu atentie pentru ca pachetul sa ajunga la tine. Poti comanda unul sau mai multe produse separate prin punct virgula si enter. Pentru a individualiza produsul comandat te rugam sa precizezi categoria din care face parte, marca produsului, produsul, modelul ales si in final numarul de bucati.

Exemple:
  • imbracaminte, gotech, jacheta polar 200, Kon, 2 bucati
  • incaltaminte, bestard, bocanci, spider k, 1 pereche
  • sac de dormit, trimm, balance, 1 bucata
  • accesorii, Primus, butelie 230 g,  5 bucati

La campul "Detalii" trebuie precizat modul de expediere: posta sau curier. Daca nu se precizeaza, automat livrarea se va face cu posta. De asemenea in campul "Detalii" poti trece detalii cu privire la produsul sau produsele comandate cum ar fi spre exemplu pantalon barbatesc sau femeiesc, marime, culoare etc.

Imediat dupa trimiterea comenzii vei primi prin email confirmarea efectuarii acesteia. Apoi, in termen de 12-24 de ore de la receptionarea comenzii vei primi un al doilea email unde vor fi precizate informatii cu privire la produsul/produsele comandate, daca exista pe stoc, in culoarea si marimea dorita de tine etc. Daca nu primesti acest email inseamna ca nu am primit comanda. In aceasta situatie te rugam sa o retrimiti.

Dupa ce coletul a fost expediat vei primi al treilea email in care se confirma acest lucru.

RETURNAREA PRODUSELOR. Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris prin scrisoare cu confirmare de primire sau e-mail Montrek Sport SRL ca renunta la produsele cumparate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produselor. 

Returnarea produselor comandate se poate face partial sau integral in urmatoarele conditii:
- in ambalajul original si nedeteriorat
- produsele sa aiba etichetele originale
- produsele sa fie in starea calitativa si cantitativa de la livrare
- cu prezentarea facturii originale

Returul se face prin acelasi curier folosit la expediere la adresa expeditorului. Cheltuielile de transport se vor suporta integral de catre cumparator. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. La returnarea produselor, nu cereti plata ramburs deoarece, in acest caz, coletul nu va fi ridicat. Dupa verificarea integritatii produselor din punct de vedere calitativ si cantitativ, Montrek Sport SRL va informa clientul despre modul in care se face returul contravalorii produselor.

Returnarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului retur. Clientul are dreptul de a renunta la rambursarea sumei si de a cere inlocuirea produselor ce nu il satisfac, cu altele de aceeasi valoare, el nesuportand decat taxele de transport.

 

Daca ai nelamuriri contacteaza-ne

Inainte de a trimite o comanda online te rugam sa citesti conditiile in care Montrek Sport SRL onoreaza aceste comenzi.

Date Destinatar Toate campurile sunt obligatorii!
Nume:
Prenume:
CNP:
Adresa:
Localitate:
Judet / Sector:
Cod postal: (afla-ti codul postal)
Telefon (inclusiv prefix):
Email:
Produse comandate:
Detalii:
Verificare anti-spam Anti-spam
 

imbracaminte | incaltaminte | saci de dormit | rucsaci | corturi | alpinism | camping | accesorii | CONTACT | powered by Dilicode

Copyright © 2004 - 2017

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - www.anpc.gov.ro