Card de fidelitate -7

Card de fidelitateCard de fidelitate -7

- Cardul de fidelitate
se acorda clientilor care fac o achizitie initiala in valoare de minim 150 lei

-
 Procentul de reducere este de 7% si 
se aplica incepand cu urmatoarele achizitii, indiferent de valoarea cumparaturilor, iar procentul de reducere se aplica si produselor deja reduse.

- La cumparaturile din magazin Cardul de fidelitate se acorda fizic clientiilor dupa efectuarea platii initiale de minim 150 lei la casa de marcat, iar reducerea se acorda prezentand Cardul de fidelitate la fiecare achizitie.

  - La cumparaturile de pe site Cardul de fidelitate se acorda sub forma unui Cupon de discount cu numar de utilizari nelimitate pe care clientul in primeste pe email dupa finalizarea comenzii initiale in valoare de minim 150 lei, reducerea obtinandu-se la achizitiile viitoare prin introducerea codului de discount in campul special aplicarii lui din cosul de cumparaturi.

  - Posesorii de Card de fidelitate pot beneficia de reduceri speciale la anumite promotii, promotii care pot cumula reducerea Cardului de fidelitate cu reducerea promotiei.
  - In acest caz la cumparaturile de pe site posesorii Cardului de fidelitate care au cont pe site vor primi pe email un cupon de discount special cu reducerea cumulata si valabilitate pe perioada promotiei in derulare.
  - La cumparaturile din magazin reducerea se cumuleaza prin prezentarea Cardului de fidelitate la casa de marcat.

   - Posesorii de Card de fidelitate se pot informa asupra promotiilor in derulare abonandu-se la newsletter >  click newsletter.  

   - Montrek Sport SRL isi asuma dreptul de a modifica in orice moment, fara o informare prealabila a posesorilor de Card de fidelitate, procentul de reducere sau de a suspenda temporar sau permanent Cardul de fidelitate.

   Spune-ţi opinia

   Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
   • Cod produs: Card de fidelitate
   • Disponibilitate: Card de fidelitate
   • 0,00 RON

   Etichete:Card de fidelitate, Fidelizare