Muntii Nostri - Harta Muntii Harghitei (cu tracks GPS)

Muntii Nostri - Harta Muntii Harghitei (cu tracks GPS)

Harta Munţilor Harghitei poartă indicativul MN21, ceea ce-nseamnă că este al douăzeci şi unulea număr din colecţia „Munţii Noştri”.

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tiparit pe hârtie rezistentă la umiditate. Este uşor de citit şi simplu de utilizat datorită stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke şi datorită structurării practice ale informaţiilor. Totul este la îndemână, exact acolo unde este necesar, fiind utilă atât pasionaţilor de drumeţii cât şi profesioniştilor.

Zonele Harghita Mădăraş, Harghita-Băi, Muntele Ciomatu apar la o scară de 1 : 25 000, iar zona Cheile Vârghişului apare la o scară mai detaliată: 1 : 10 000.

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română şi engleză, unele trasee având ataşate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuş total, coborâre totală, timp de parcurgere dus-întors, practicabilitate în funcţie de anotimp etc. Harta conţine şi un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea şi curbele de nivel scot în evidenţă relieful, uşurând orientarea.

Să vă bucuraţi de această hartă, sus pe culmile însorite ale Munţilor Harghitei,  scrutând în zare culmile vecine, cele care vor da în curand numele următoarelor hărţi din colecţia „Munţii Noştri”.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • 19,00 RON

Opţiuni disponibile

Etichete:Harta, Muntii Nostri, Harti